Lightwhite uni
Racingblue metallic
Singapurgrau metallic matt

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

BMW F 700 GS

BMW F 700 GS: het GS-gevoel voor iedereen.

De nieuwe BMW F 700 GS biedt onbezorgd rijplezier voor iedereen. Met zijn 75 pk sterke motor en zijn uitstekende handling is deze machine met speels gemak te rijden - op elke ondergrond. Met zijn geringe gewicht, de vele buddyseat varianten - van hoog tot laag en met verlagingset - is het ook de ideale allround enduro machine voor startende motorrijders (m/v).

Meer techniek voor meer veiligheid.

Met de elektronische gasklepregeling Ride-by-Wire kan de rijder het gas geven en gas terugnemen makkelijker doseren. Door het vervallen van de mechanische overbrenging blijft de rechterhand meer ontspannen. De rijmodi 'Rain' en 'Road' zijn standaard. De rijmodus 'Enduro' is als optie beschikbaar. Standaard voorzien van het beproefde BMW Motorrad ABS en het optionele elektronisch verstelbare rijwielgedeelte ESA (Electronic Suspension Adjustment) en ASC (Automatic Stability Control) rijd je niet alleen veiliger, maar vooral ook veel comfortabeler.

Kies jouw eigen stijl.

Twee verschillende basiskleuren en een stijlvariant die bestaat uit een kleurstelling met bijpassende opties. Daarmee is de BMW F 700 GS nog beter op jouw persoonlijke smaak af te stemmen.

Als voor jou gemaakt.

Zoals gebruikelijk bij BMW Motorrad is er ook voor de
F 700 GS een uitgebreid programma aan opties en accessoires. Daarmee kun je jouw BMW individueel samenstellen.