Lightwhite uni
Blackstorm metallic
Racing blue metallic

Andere modellen

Afgebeelde uitvoering kan afwijken van de standaard uitvoering.

BMW F 800 GS

BMW F 800 GS brengt on- en offroad dichter bij elkaar.

Uitdagingen? Nou en of! Compromissen? Nooit!
Dat is het motto van de nieuwe BMW F 800 GS - het sportiefste model van de GS familie. Deze machine zet de lange traditie van sportieve successen voort en overtuigt met een ongekende veelzijdigheid: op de weg en ver daarbuiten. Het is een ongekend veelzijdige Adventure van sportieve komaf.

Hoogwaardig design

Naast alle sportiviteit valt meteen het kwalitatief hoogwaardige design op. De nieuwe radiateurpanelen in galvano-look geven de BMW F 800 GS een sterke premium uitstraling. Details als de type-aanduiding GS in het nieuwe stencilformaat onderstrepen de verwantschap met de BMW R 1200 GS. En met de stijlvariant Exclusive kun je jouw BMW F 800 GS nog individueler maken.

Rijplezier voor iedereen.

Ook voor de BMW F 800 GS is de optionele verlagingset leverbaar. In combinatie met de lage buddyseat is daarmee een zithoogte van 820 mm te bereiken - ideaal voor minder lange rijders en rijdsters.

Meer techniek voor meer veiligheid.

Met de elektronische gasklepregeling Ride-by-Wire kan de rijder het gas geven en gas terugnemen fijngevoeliger doseren. De rijmodi 'Rain' en 'Road' zijn standaard. De optionele rijmodi 'Enduro' en 'Enduro Pro' maken deze GS nog multifuctioneler. Standaard voorzien van het beproefde BMW Motorrad ABS en het optionele elektronisch verstelbare rijwielgedeelte ESA (Electronic Suspension Adjustment) en ASC (Automatic Stability Control) rijd je niet alleen veiliger, maar vooral ook veel comfortabeler.